31.3.07

Speciale actie !

Om de spanning er tot het laatste moment in te houden, heeft de huidige burgemeester beslist om een speciale actie te voeren, waarmee alle stemmen van alle overgebleven zwevende kiezers in één klap te verdienen te zijn !
Om iedereen een gelijke kans te geven (ook de GONners, de zwangeren en bevallen vrouwen,...) heeft hij vandaag opnieuw een mega-enveloppe verstopt op school. Geen enkele deelnemer hoeft immers de komende dagen op school te zijn, dus iedereen vertrekt op dezelfde basis...
Het is belangrijk snel te zijn én slim te zijn (de tips op de juiste manier met elkaar in verband brengen)

Hier komen de details :

Eén mega-enveloppe met heel veel stemmen is verstopt ergens op het terrein. Dit keer is die echter niet op een direct zichtbare plaats verstopt, maar gelukkig krijgen jullie hieronder een aantal tips die jullie moeten helpen om de enveloppe te vinden. Wie de enveloppe vindt, bezorgt die best zo snel mogelijk aan de huidige burgemeester. Dat kan ook via mail, als je een foto doorstuurt van de vinder mét de mega-enveloppe in de hand !

De tips :

  • achterkant
  • plakken
  • rechtover Myriam Mortier
  • isomoplaat
  • links
  • vlakbij TVK
  • in een gang
  • spreektherapie

Hoeveel stemmen vallen te verdienen ?

Om te vermijden dat dit alleen beslissend wordt en om toch nog alles mogelijk te maken, heeft de burgemeester een gedifferentieerd systeem uitgedacht. De partij die de enveloppe vindt, verdient zoveel punten als nodig zijn om tot op 10 stemmen te komen van de huidige leider (stand op 31/3 om 21u00) : de tweede in de stand krijgt dus 56 stemmen, waardoor ze op 10 stemmen komen van de leider ; de laatste krijgt bij het vinden van de enveloppe 273 stemmen, wat hen eveneens op 10 stemmen van de leider zou brengen. De rest van de achterstand moet dus wel nog goedgemaakt worden door het ronselen van stemmen !

De leider verdient bij vindst van de mega-enveloppe het gemiddeld aantal stemmen dat de anderen achter staan, namelijk 107, waardoor zij dan wellicht niet meer in te halen zouden zijn...

Blijf dus ook zeker nog je kiezers oproepen om voor jouw partij te stemmen !

Veel succes !

Geen opmerkingen: