24.2.07

Dit is Kwatrecht !


Voor een burgemeester is het natuurlijk belangrijk goed te weten welke gemeente hij bestuurt. Gelukkig hebben enkele inwoners van Kwatrecht een eigen website voor onze mooie gemeente gemaakt.

Hieronder ziet u ook de residentie van de huidige burgemeester (het kantoor is aangeduid met een pijl) :


23.2.07

Spelreglement

Hoe deelnemen ?

Je kan deelnemen door je in te schrijven per mail (deburgemeestervankwatrecht@gmail.com) of persoonlijk bij de huidige burgemeester van Kwatrecht. Inschrijven kan je alleen doen of met een ploeg van maximaal 4 personen. Jij of je groep kiezen een partijnaam waarmee je aan de verkiezingen deelneemt.

Om de kosten van je verkiezingsuitgaven te dekken, betaal je 1 euro per deelnemer (en dus 1 tot 4 euro per partij). Deze verkiezingsuitgaven komen terecht in de gemeentekas van Kwatrecht, die na de verkiezingen zal beheerd worden door de nieuwe burgemeester en zijn partij.

Doel

Je probeert zoveel mogelijk stemmen te winnen om als partij de nieuwe burgemeester te mogen leveren. Op dinsdag 17 april zal op de personeelsvergadering de verkiezingsuitslag bekendgemaakt worden.
Deze verkiezingen starten op donderdag 1 maart 2007 en zullen eindigen in de paasvakantie (exacte datum volgt bij de laatste opdracht).

Hoe win je stemmen ?

Er zijn 2 manieren waarop je stemmen kan winnen :

  1. door opdrachten uit te voeren : deze opdrachten zullen op deze blog verschijnen (en aan alle deelnemers ook gemaild worden) en er zal telkens bij vermeld worden hoeveel stemmen je hiermee kan winnen

  2. door de stemmen van de "zwevende kiezers" binnen te halen : deze stemmen van de zwevende kiezers zullen tijdens het spel verspreid over het terrein (van Kloostertuin tot Klaverwei, tussen Schelde en steenweg) te vinden zijn in speciale enveloppen met dit logo. Je brengt deze stemmen binnen bij de huidige burgemeester, die ze bij je stemmentotaal optelt

Hoe weet ik hoe goed ik het doe ?

Soms zullen op deze blog peilingen verschijnen die aangeven hoe de partijen ervoor staan. Let op : net zoals in het echte leven, zijn peilingen nooit volledig in staat de verkiezingsuitslag te voorspellen !

Wat als ik nog vragen heb ?

Je kan met je vragen altijd mailen naar bovenstaand mailadres. Als je denkt (of als ík dat denk...) dat je vraag van belang is voor alle deelnemers, mag je ze ook als commentaar posten bij dit bericht (klik op "commentaren" onderaan deze post). Denk eraan om te vermijden je persoonlijk mailadres te gebruiken (je weet nooit wie er daarna aan kan...).


Succes !

Welkom !


Welkom op de blog van "De burgemeester van Kwatrecht", een spel voor alle personeesleden van onze school. Op deze blog zal alle informatie betreffende dit spel terug te vinden zijn, alsook leuke weetjes, foto's,...

In een volgende post zal het volledige spelreglement na te lezen zijn.
Wie wil, kan zich inschrijven (met een ploeg of "partij" van maximaal 4 personen) via mail (deburgemeestervankwatrecht@gmail.com)


Belangrijke tip : omdat ik niet goed weet in welke mate deze blog terug te vinden zal zijn via Google en in welke mate jullie mailadres bij jullie commentaren zichtbaar zullen zijn, raad ik jullie ten sterkste aan geen familienaam of persoonlijk mailadres te gebruiken voor het posten van commentaren op deze blog. Bij twijfel, mag je je commentaar steeds doormailen naar bovenstaand mailadres en dan plaats ik jouw commentaar er wel op...