5.3.07

Persbericht KiJoSaKa


Wij ontvingen van het persagentschap Belga volgend bericht :

KiJoSaKa presenteerde vandaag op een ruim bijgewoonde persconferentie haar vernieuwde naam.
Recent onderzoek naar "brand marketing" wees immers uit dat heel wat kiezers de partij vooral met begrippen als jong, dynamisch en zelfs een vleugje exotisch associëren (sommige bevraagden associeerden de partijnaam met sushi en NaGaSaKi...). Begrippen als stijlvol, klasse en politieke ideeën werden dan weer weinig aangestipt.

Kirsten, Joke DG, Sara en Katrien, de vier boegbeelden van de partij, reageerden ontgoocheld : "Onze natuurlijke flair en politieke bevlogenheid bleken bij veel mensen te weinig uit de verf te komen. Onze jeugd kwam als een boemerang in ons gezicht en hoewel nogal wat kiezers gecharmeerd zeiden te zijn door onze frivoliteit en ons sprankelend enthousiasme, wisten we dat om deze verkiezingen te winnen, deze eigenschappen aangevuld moesten worden in de perceptie van de Kwatrechtnaren."

De partij onthulde onder luid applaus haar nieuwe naam : Diva Politica. De vier dames verklaren : "Als diva's van de gemeenteraad en politieke beesten, gedreven door jeugdig idealisme en vernieuwende dadendrang, willen we Kwatrecht de burgemeester geven die het verdient !"


Hieronder kan je onze 4 klasserijke diva's bekijken in het toepasselijke "Diva Lady" van The Divine Comedy :



Geen opmerkingen: