8.3.07

Partij in the picture (2)

De knallende ega's

Perceptie is tegenwoordig alles, dus wat moet een partij nog doen om haar programma vóór de fantastische looks van haar lijsttrekkers te plaatsen ?
De knallende ega's (vlnr achterste rij : Luc en Chantal, voorste rij : Els en Carlie) verbergen hun visuele troeven achter carnavalsattributen, zodat de kiezer voorbij hun beminnelijke snoetjes zou kijken naar waar ze voor staan !


Ontstaan uit een kiem van moederlijke gevoelens voor jonge collega's, social networking en een hart voor einzelgängers, is dit een partij van knokkers ! Samenwerking is hun belangrijkste troef (en dat wil wat zeggen bij deze knappe, intelligente, herderlijke,... kandidaten).

Entertainment staat in hun partijprogramma centraal. Zelf zouden ze bij iedere feestelijke gelegenheid optreden. Over de middag pleiten zij voor spelletjes in plaats van werklunches, overleg en vormingsmomenten. Bij een verkiezingsoverwinning zouden ze alvast hun partijlied ten gehore brengen en daarmee de mensen (let op de stevaertiaanse inspiratie) amuseren...

Ook deze partij blaakt van het zelfvertrouwen : concurrentie ontwaren ze niet echt en zijzelf zijn het beste wat Kwatrecht te bieden heeft !

Friet met stoofvlees en een frisse pint : zo mogen we ons deze partij voorstellen. Geen wonder dan ook dat Bart Peeters en Dame Edna hun campagne steunen...

Vanuit een verloren gewaande positie is de kern waaruit deze partij ontstond, er overigens in geslaagd vorig jaar de verloren gewaande gemeenteSleutel terug te vinden. Volharding en het besef dat de prijzen pas aan de meet uitgedeeld worden, zijn deze kandidaten dan ook niet vreemd.

Geen opmerkingen: