24.3.07

Heropening zoo van Kwatrecht ?

De Partij van de Vliegende Harten heeft een alliantie gesloten met Gaia, het ALF en de Vereniging der Onderdrukte Dieren, en samen willen ze de heropening van de zoo van Kwatrecht. Deze zoo zal echter ingericht zijn volgens nieuwe, diervriendelijke normen, waarbij een zo natuurlijk mogelijke biotoop zal worden gerealiseerd. De dieren zullen er kunnen leven in de grootst mogelijke vrijheid, in een ecologisch evenwicht met de plaatselijke fauna en flora.






Volgens Leen Van Hecke, woordvoerster van de partij, zal de heropende zoo, op de plaats waar de oude zoo zich bevond (pijl op de foto toont de enige overgebleven resten : de oude zoo-ingang), een ecologische, biologische, economische, toeristische, antropologische, esoterische, culturele, bio-dynamische en orthobiologische zegen zijn voor de gemeente, en zal de investering nog binnen het jaar terugverdiend zijn. "We verwachten zelfs een significante terugdringing van broeikasgassen en een vertraging van de globale klimaatveranderingen," aldus Leen.


Ook de onderdrukte dieren, waarvan sommigen anoniem wensen te blijven, pleiten voor een spoedige heropening, zodat ze in rust de ketenen van hun onderdrukking kunnen afwerpen.

Geen opmerkingen: