17.4.07

Eindresultaat

7e plaats :

uit de verkiezingen gestapt, maar toch een applausje voor de moedige en eenzame poging : Linda met GONsolo (41 stemmen)

6e plaats :

zij vonden als eerste Leonardo Di Caprio bij opdracht 4 en vergaarden bij opdracht 5 27 stemmen : De wentelteefjes ( 433 stemmen)

5e plaats :

zij brachten als eerste hun volledige collectie binnen bij opdracht 3, hadden een eigen website (mét een filmpje !) en kregen mailsgewijs steun van 88 kiezers : De knallende ega’s (478 stemmen)

4e plaats :

met een strategische keuze voor een late campagne, na geruisloos gelijke tred gehouden te hebben met de andere deelnemers, kregen ze via 114 kiezers achter zich : Losse Flodders (522 stemmen)

3e plaats :

aanvankelijk vonden zij het merendeel van de stemmen van zwevende kiezers en ook via mail haalden ze 174 stemmen binnen, waardoor ze langzaam dichterbij slopen, maar toch te kort kwamen en in extremis zelfs nog voorbijgestoken werden : De partij van de vliegende harten (677 stemmen)

2e plaats :

Na als eerste zichtbaar campagne te voeren, groeiden ze en wisten massale steun te vergaren (tot in LA !). Maar liefst 262 stemmen haalden ze in opdracht 5, waardoor ze nog in extremis de tweede plaats grepen met een miniem verschil van slechts 2 stemmen : Diva Politica (679 stemmen)

Winnaar :

Al na de eerste opdracht veroverden ze de leiding en ze zouden die eigenlijk niet echt meer afstaan. De pleitbezorgers van de luchthaven van Kwatrecht, die een heuse fotoshoot organiseerden, en die bij opdracht 5 nog 161 stemmen veroverden : Jong en toch wat gek (745 stemmen). Zij leveren dan ook de nieuwe burgemeester van Kwatrecht.

Proficiat aan alle deelnemers, en heel erg bedankt voor hun inzet. Het was voor mij minstens even leuk als voor jullie...

PS U mag hier de komende dagen nog verwachten : foto's, een analyse, een interview met de winnaars,...

Geen opmerkingen: