28.4.07

Het doel is bereikt

Nu de teerlingen gegooid zijn, het strootje getrokken is en de eindmeet gehaald is, hadden wij -terwijl de eerste vliegtuigen richting de heropende luchthaven van Kwatrecht boven ons scheerden- een interview met de winnaars van de verkiezingen : Jong en toch wat gek !Waren jullie zelf verrast door de overwinning ?

We hadden gehoopt op de overwinning en lange tijd wisten we dat we op het goeie spoor zaten, maar op het einde vreesden we toch dat de overwinning ons alsnog zou ontglippen. Vooral de Diva's gaven ons toch een beetje de poepers...

Hoe moeilijk vonden jullie de verkiezingsstrijd ?

Makkelijk was het niet, en we ondervonden toch wel wat tegenwerking : onze affiches werden niet bepaald met open armen ontvangen, terwijl spandoeken van concurrenten geen probleem bleken.
Uiteindelijk is de overwinnin toch een opluchting en een bevestiging van onze groepsdynamiek.

Welke zijn jullie plannen voor de toekomst ?

We willen ons programma uitvoeren (zie partijpresentatie) en leggen heel sterk de nadruk op verdraagzaamheid voor alle partijen...

Welke actie zullen jullie nu eerst ondernemen ?

Na afloop van onze eerste gemeenteraad vandaag, hebben we beslist dat de officiële installatie van de burgemeester zal gebeuren op vrijdag 15 juni tussen 12u15 en 13u30. Uiteraard zijn alle kiezers, sympathisanten,... welkom !

1 opmerking:

Anoniem zei

Barbara, er zit iets op je hoofd...